Vopak Customer Service Program

Apply

Description of
this vacancy

Vopak Customer Service Program 

Binnen het Vopak Professional Program zoeken we naar jou als Customer Service Professional. Het Vopak Professionals Program stoomt jou én een groep van acht professionals vanuit andere disciplines, klaar voor mooie functies binnen Vopak.
 

Gedurende het tweejarig Vopak Professionals Program ga jij als Customer Service Professional volop aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkelingstraject. Dit is niet alleen met betrekking tot de specifieke vakkennis, maar ook met jouw kwaliteiten en mogelijkheden binnen Vopak. Na twee jaar stroom je uit in een functie waarin je jouw nieuw opgebouwde skills kunt gebruiken en verder door kunt ontwikkelen. 

Wat ga je doen als Vopak Customer Service Professional?

Als Customer Service professional heb je het beste van twee werelden. Je werkt mee binnen de afdeling, met als grootste uitdaging de processen tussen buiten en binnen met elkaar te verbinden. Je zorgt ervoor dat onze klanten op een servicegerichte dienstverlening krijgen. Daarnaast krijg je energie van het bezig zijn met verbeterprocessen en deze actief te implementeren. Je neemt hier een leidende en onderzoekende rol in.

Als Customer Service Professional zal je standplaats Vopak Terminal Europoort zijn, maar voor het Vopak Professionals Program vragen we je ook naar andere Vopak locaties te reizen. Je werkt mee aan een veilige, goede, kwalitatieve en efficiënte dienstverlening zowel in- als extern. Wij willen onze klanten immers een veilige en de best mogelijke service bieden. 

Wat hebben we jou te bieden?
 

 • Een marktconform salaris vanaf € 43.560,- afhankelijk van jouw kennis en relevante werkervaring;

 • Een aantrekkelijke bonusregeling met ingang van 2025; 

 • De optie om 10 extra verlofdagen per jaar te kopen;

 • Een collectieve zorgverzekering, waarbij Vopak 50% van je nominale premie betaalt;

 • Een mooie pensioenregeling via ons eigen pensioenfonds;

 • Veel vrijheid. Neem je initiatief? Dat vinden we mooi.

Wat verlangen we van jou als Vopak Customer Service Professional ?

We vragen je vooraf een assessment te doen. Op basis van het assessment wordt je uitgenodigd voor de selectiedag op maandag 6 september.

Daarnaast vragen we; 

 • Minimaal een HBO afgeronde opleiding en bij voorkeur academisch denk- en werkniveau;

 • 0-4 jaar werkervaring in een Customer Service rol; 

 • Een motivatiebrief waarin je ons weet te overtuigen van jouw interesse en ambitie;

 • Bereidheid jezelf maximaal uit te dagen in je werk en persoonlijke ontwikkeling;

 • Bij voorkeur goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als in geschrift; 

 • In het bezit van een Rijbewijs B en eigen vervoer; 

 • Wie ben jij: teamplayer, flexibel, communicatief vaardig, integer, energiek, ambitieus, ownership en een goed veiligheidsbewustzijn.
   

Het Vopak Professionals Customer Service Program in bulletpoints

 • Je start met het Vopak Professionals Program in november 2024, samen met de acht professionals vanuit andere disciplines.

 • De eerste fase van het programma is het eigen maken van terminal kennis en de producten die wij opslaan. Vervolgens ga je op verschillende onderdelen binnen jouw  vakgebied een bijdrage leveren aan dagelijkse werkzaamheden en (innovatie)projecten.  

 • Tijdens jouw persoonlijke ontwikkelingstraject wordt je uitgedaagd om terminal- en teamverbeteringen te initiëren en uit te voeren. Hiermee kan je jouw skills verder ontwikkelen voor je rol na het Vopak Professionals Program. 

 • Je krijgt een divers palet aan trainingen voor jouw vakgebied maar daarnaast ook de Vopak manier van werken goed aangeleerd.

 • Met jouw start binnen het Vopak Professionals Program gaan we samen een commitment aan van minimaal 2 jaar, waarna je door kunt ontwikkelen binnen Vopak. 

Beginnen als Customer Service Professional bij Vopak?

Ben jij enthousiast geworden en wil jij starten binnen het Vopak Professionals Program? Solliciteer direct via de website. Eerst nog een vraag? Neem contact op met de recruiter.
 

Vopak biedt als werkgever gelijke kansen voor iedereen. Iedereen is anders, en juist de verschillen in mensen helpen ons onze ambities te behalen en inclusiviteit te stimuleren. Daarom zijn we benieuwd naar wie jij bent! 

Candidate Journey

Want to know more?

We would like to tell you more!

Robbert Blokland

+31 (6) 57856822

Never miss out on your future job

Vopak is an equal opportunity employer. Everyone is different, and the differences in people allow us to match our ambitions and drive inclusion across the business. That's why we are curious about who you are! Would you like to join?