Werkvoorbereider Mechanical ACS

Storing vital products with care

Storing vital products with care

Over de hele wereld verbinden we het aanbod van en de vraag naar essentiële producten en grondstoffen. Energie waarmee mensen hun huizen kunnen verwarmen en de wereld rondreizen. Voedsel voor een veranderende planeet, grondstoffen en chemicaliën voor bedrijven. Producten die essentieel zijn voor het bestaan van mensen. Wij zorgen voor een veilige, efficiënte en schone opslag van al deze producten. De wereldwijde energietransitie, de groeiende wereldbevolking en alle nieuwe mogelijkheden van opkomende technologieën zijn belangrijke veranderingen waar wij ons als organisatie mee bezighouden. Spreekt deze internationale werkomgeving jou aan en beschik je over de juiste mindset en vaardigheden, reageer dan nu en kom ons Vopak Team versterken.

Werkvoorbereider

Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van volledige en nauwkeurige werkpakketten voor de uit te voeren (wettelijke) inspecties en onderhoudswerkzaamheden op de terminals opdat de continuïteit van de operaties gewaarborgd wordt door een zo efficiënt mogelijk en veilig onderhoud.


Jouw rol als Werkvoorbereider
Zelfstandig uitwerken van de werkpakketten en bestellen van materialen en diensten bij de huisleveranciers/contractors, rekening houdend met de geldende procedures rond veiligheid, kwaliteit en milieu en beschikbaar budget. Je kan efficiënt samenwerken met verschillende diensten binnen het bedrijf om het gewenste resultaat te behalen. Je werkt mee aan verbeterinitiatieven binnen de onderhoudsorganisatie en neemt na verloop van tijd ook hierin een leadfunctie op. Je ontwikkeld een lange termijn visie omtrent beheer, parameterbeheer en onderhoud aan onze automatisatie systemen.

Aanbod

We werken in een omgeving waar rust en hectiek elkaar continu afwisselen. We doen het voor elkaar en met elkaar en alles gebeurt in een gemoedelijke sfeer met veel collegialiteit. We spreken elkaar dus ook gewoon aan op zaken op een directe en professionele manier. Zo weten we wat we aan elkaar hebben en kennen we elkaar steeds beter. Kortom, je werkt in een professionele omgeving samen met collega's waarmee je kan lachen. Daarnaast krijg je een aantrekkelijk salaris en extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en een pensioenplan. Daar bovenop kan je gebruik maken van een firmawagen.


Jouw kwaliteiten

Je beschikt over een sterke drive om resultaten te behalen en om acties af te ronden. Hiervoor stel je je flexibel en resultaatgericht op. Je kan onafhankelijk werken om doelstellingen te bereiken. Daarnaast ben je innovatief ingesteld en heb je een pragmatische kijk op de zaken. Je hebt het potentieel om door te groeien en je bent bereid op termijn meer verantwoordelijkheden op te nemen. Van nature uit ben je een sterke teamplayer, kan je omgaan met verschillende belangen en draagt jouw aanwezigheid bij tot een aangename werksfeer.

  • Je beschikt over een professionele bachelor procesautomatisatie of elektromechanica met enkele jaren relevante werkervaring of
  • Een A2 diploma richting elektromechanica, elektriciteit
  • Veiligheid is prioriteit nummer 1: je hebt kennis van de relevante wetgeving en past deze bij alle werkzaamheden toe
  • Je beschikt over een gedegen kennis van automatisatie en hebt kennis van algemeen onderhoud
  • Kennis van Siemens Step 7 en WinCC is een pluspunt.
  • Kennis van Safety en atex normeringen
  • Ervaring met een CMMS systeem (Infor), MS office kennis
  • Kennis van de installaties in onze sector is een pluspunt
  • Je neemt de geldende 'code of conduct' (gedragsregels) in acht en leeft deze na

Welkom bij Vopak

In onze sterke familiecultuur hebben we aandacht voor onze mensen, ook al zijn we inmiddels een grote global organisatie. We kijken wat je kunt en geven je mooie kansen. Zo leer je je hele carrière, vaak ook van de mensen om je heen. Op zowel nationaal als internationaal hebben we interessante trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Als 400 jaar oud, als havenbedrijf houden we van doorpakken, zijn we direct en vinden we elkaar snel. 

Tijd voor actie

We horen graag van je! Solliciteer direct via de button onderaan de vacature.

Application process

1
Step 1
Apply
2
Step 2
1st interview
3
Step 3 (optional)
Online assessment
4
Step 4
2nd interview
5
Step 5
Welcome!

More information about this vacancy?

Get in touch with

Channa Lavigne

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.