Werkvoorbereider Maintenance Eurotank

Storing vital products with care

Storing vital products with care

Over de hele wereld verbinden we het aanbod van en de vraag naar essentiële producten en grondstoffen. Energie waarmee mensen hun huizen kunnen verwarmen en de wereld rondreizen. Voedsel voor een veranderende planeet, grondstoffen en chemicaliën voor bedrijven. Producten die essentieel zijn voor het bestaan van mensen. Wij zorgen voor een veilige, efficiënte en schone opslag van al deze producten. De wereldwijde energietransitie, de groeiende wereldbevolking en alle nieuwe mogelijkheden van opkomende technologieën zijn belangrijke veranderingen waar wij ons als organisatie mee bezighouden. Spreekt deze internationale werkomgeving jou aan en beschik je over de juiste mindset en vaardigheden, reageer dan nu en kom ons Vopak Team versterken.

Werkvoorbereider Maintenance

Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van volledige en nauwkeurige werkpakketten voor de uit te voeren (wettelijke) inspecties en onderhoudswerkzaamheden op de terminals opdat de continuïteit van de operaties gewaarborgd wordt door een zo efficiënt mogelijk en veilig onderhoud.

Jouw rol als Werkvoorbereider Maintenance

Zelfstandig uitwerken van de werkpakketten en bestellen van materialen en diensten bij de huisleveranciers/contractors, rekening houdend met de geldende procedures rond veiligheid, kwaliteit en milieu en beschikbaar budget. Je kan efficiënt samenwerken met verschillende diensten binnen het bedrijf om het gewenste resultaat te behalen. Je werkt mee aan verbeterinitiatieven binnen de onderhoudsorganisatie. Verder ontwikkel je op lange termijn visie omtrent beheer, parameterbeheer en onderhoud aan onze systemen.

Je ontwikkeling
We bieden vele ontwikkelmogelijkheden binnen Vopak. We hebben trainingen om je qua vakgebied verder te ontwikkelen of meer op persoonlijke vaardigheden. Zo zijn er afhankelijk van je ambities en input mogelijkheden tot doorgroeien of specialiseren binnen een bepaalde tak binnen Vopak. Daarnaast bieden we je een volledige onboarding aan zodat jij een kickstart kan nemen bij Vopak.

Aanbod

We werken in een dynamische omgeving. We doen het voor elkaar, alles gebeurt in een leuke sfeer met veel collegialiteit. We spreken elkaar dus ook gewoon aan op een directe en professionele manier wanneer we met iets zitten. Zo weten we wat we aan elkaar hebben. Kortom, je werkt in een professionele omgeving samen met collega's waarmee je ook plezier kan maken. Daarnaast krijg je een aantrekkelijk salaris en extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en een pensioenplan.


Jouw kwaliteiten

Beschik je over een sterke drive om resultaten te behalen en acties af te ronden? Stel jij je flexibel en resultaatsgericht op? Super! Verder kan je ook nog eens onafhankelijk én in team werken om doelstellingen te bereiken. Je bent innovatief ingesteld en hebt een pragmatische kijk op de zaken. Wil jij ook groeien in je functie en durf je verantwoordelijkheden opnemen? Lees dan zeker verder of je ook beschikt over:

  • Een bachelor denk- en werkniveau en bachelor diploma elektromechanica, automatisatie, elektrotechnieken of aanverwanten (of gelijkwaardig door ervaring).

  • Kennis van de relevante veiligheidswetgeving.

  • Kennis van algemeen onderhoud

  • Kennis van Siemens Step 7 en WinCC is een pluspunt.

  • Kennis van Safety en Atex normeringen.

  • Kennis van de installaties in onze sector is een pluspunt

Welkom bij Vopak

In onze sterke familiecultuur hebben we aandacht voor onze mensen, ook al zijn we inmiddels een grote globale organisatie. We kijken wat je kunt en geven je mooie kansen. Zo leer je je hele carrière, vaak ook van de mensen om je heen. Op zowel nationaal als internationaal hebben we interessante trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Als 400 jaar oud havenbedrijf houden we van aanpakken en zijn we direct.

Tijd voor actie

We horen graag van je! Solliciteer direct via de button bovenaan de vacature.

Application process

1
Step 1
Apply
2
Step 2
1st interview
3
Step 3 (optional)
Online assessment
4
Step 4
2nd interview
5
Step 5
Welcome!

More information about this vacancy?

Get in touch with

Channa Lavigne

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.