Operator (VTA)

Storing vital products with care

Storing vital products with care

Vopak is 's werelds meest toonaangevende onafhankelijke tankopslagbedrijf. We slaan vitale producten met zorg op. Met meer dan 400 jaar geschiedenis en een focus op duurzaamheid, zorgen we voor veilige, schone en efficiënte opslag en behandeling van vloeibare bulkproducten en gassen voor onze klanten. 

De wereldwijde energietransitie, de groeiende wereldbevolking en alle nieuwe mogelijkheden van opkomende technologieën zijn belangrijke veranderingen waar wij ons als organisatie mee bezighouden. We zijn vastbesloten om belangrijke infrastructuur oplossingen te ontwikkelen voor de veranderende energiesystemen van de wereld, terwijl we tegelijkertijd investeren in digitalisering en innovatie.

 

Spreekt deze internationale werkomgeving jou aan? Solliciteer dan vandaag nog om ons Vopak team te komen versterken.

Wij zoeken een Operator

Als operator houd je je bezig met het laden en lossen van trucks, wagons, barges en schepen. Je staat in voor de op- en overslag van de vitale, vloeibare bulk chemicaliën. Daarnaast sta je in voor het beheer van het tankpark, reinigingswerkzaamheden en operationele orders. Alle taken worden zorgvuldig, veilig en kwalitatief uitgevoerd. Verder heb je oog voor en controleer je steeds de milieu-, vervoers- en veiligheidseisen en -voorschriften conform wetgeving en bedrijfseigen normen en procedures. 

Jouw rol als Operator

Als operator voor je onderstaande taken uit:

 • Laden en lossen van vloeibare bulk chemicaliën;

 • Uitvoeren van controles, metingen en inspecties;

 • Reinigen en verzegelen van tanks, leidingen en slangen;

 • Signaleren van afwijkingen, defecten en storingen aan de terminal, installaties en apparatuur;

 • Veiligheid-, milieu-, en kwaliteitseisen naleven bij de uitvoering van werkzaamheden;

 • Housekeeping van de terminal.

 

Je ontwikkeling

We bieden heel wat kansen voor zelfontplooiing binnen Vopak. We geven niet alleen trainingen om je qua vakkennis verder te ontwikkelen maar ook trachten we samen met jou het maximale uit jezelf te halen. Zo zijn er, afhankelijk van je ambities en input, mogelijkheden tot doorgroeien of specialiseren binnen een bepaalde afdeling. Daarnaast voorzien we een volledige onboarding, zodat jij een kickstart kan nemen bij Vopak.

 

Wat heeft Vopak je te bieden

 • Een uitdagende job met vast contract bij een stabiel bedrijf;

 • Vakantiegeld, maaltijdcheques, ecocheques en een bonus (gebaseerd op een aantal groepsdoelstellingen);

 • Extra vakantiedagen;

 • Verschillende extralegale voordelen: hospitalisatieverzekering, tandheelkundig plan, groepsverzekering, verzekering gewaarborgd inkomen;

 • Mobiliteitsbudget (zeg vaarwel tegen de files en kom met de fiets naar het werk)

 

Jouw kwaliteiten

Je communiceert met iedereen, van collega's tot scheeps bemanning. Je hebt een hoog veiligheidsbewustzijn. Daarnaast  ben je klant- en kwaliteitsgericht. Je hebt een leergierige attitude en wil resultaatgericht werken. Verantwoordelijkheid nemen is iets wat voor jou geen probleem is. Verder heb je:

 • Minimum secundair werk-en-denkniveau

 • Kennis en/of ervaring in de procesindustrie, installaties, chemische producten of werkmethoden is een pluspunt

 • Zeer goede beheersing van het Nederlands. Spreek je ook nog een woordje Engels, Duits en/of Frans, dan heb je een streepje voor;

 • Ervaring met het digitaal verwerken van formulieren + snel onder de knie krijgen van interne programma's en automatiseringen;

Welkom bij Vopak

Wij verwelkomen sollicitaties van alle voldoende gekwalificeerde personen, ongeacht je origine, geslacht, religie/geloof, seksuele geaardheid of leeftijd.

 

Tijd voor actie

We horen graag van je! Solliciteer direct via de button bovenaan de vacature.

Application process

1
Step 1
Apply
2
Step 2
1st interview
3
Step 3 (optional)
Online assessment
4
Step 4
2nd interview
5
Step 5
Welcome!

More information about this vacancy?

Get in touch with

Sharon Gysels

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.