Maintenance Werkvoorbereider ACS

Storing vital products with care

Storing vital products with care

Over de hele wereld verbinden we het aanbod van en de vraag naar essentiële producten en grondstoffen. Energie waarmee mensen hun huizen kunnen verwarmen en de wereld rondreizen. Voedsel voor een veranderende planeet, grondstoffen en chemicaliën voor bedrijven. Producten die essentieel zijn voor het bestaan van mensen. Wij zorgen voor een veilige, efficiënte en schone opslag van al deze producten. De wereldwijde energietransitie, de groeiende wereldbevolking en alle nieuwe mogelijkheden van opkomende technologieën zijn belangrijke veranderingen waar wij ons als organisatie mee bezighouden. Spreekt deze internationale werkomgeving jou aan en beschik je over de juiste mindset en vaardigheden, reageer dan nu en kom ons Vopak Team versterken.

Werkvoorbereider

Een Maintenance Werkvoorbereider rapporteert aan de Maintenance Lead. Hij/zij moet in staat zijn om zelfstandig te werken en initiatief te tonen met de nodige verantwoordelijkheidszin voor uitvoering en opvolging van het eigen werk. Hij/zij past steeds de geldende procedures toe rond veiligheid, kwaliteit en milieu. In deze rol wordt nauw samengewerkt met het gehele Maintenance team, shiftleaders, Assistant Terminal Manager, Administration Lead, contractors en leveranciers.

 

Jouw rol als Werkvoorbereider

Als Maintenance Werkvoorbereider bereid je, na overleg met de betreffende diensten, zelfstandig opdrachten voor op basis van werkaanvragen. Je staat in voor een correcte en tijdige werkvoorbereiding en het opmaken van werkorders voor de Maintenance afdeling. Je overlegt met de Maintenance- en Projectteamleden en met leveranciers / aannemers. Via Procurement lanceer je prijsvragen en onderhoud je contacten met leveranciers. De Maintenance Werkvoorbereider blijft tijdens de uitvoering betrokken bij het verloop van de werken.

 

Je ontwikkeling

We bieden vele ontwikkelmogelijkheden binnen Vopak. We hebben trainingen om je qua vakgebied verder te ontwikkelen of meer op persoonlijke vaardigheden. Zo zijn er afhankelijk van je ambities en input mogelijkheden tot doorgroeien of specialiseren binnen een bepaalde tak. Daarnaast bieden we je een volledige onboarding aan zodat jij een kickstart kan nemen bij Vopak.

 

Aanbod

We werken in een dynamische omgeving. We doen het voor elkaar, alles gebeurt in een leuke sfeer met veel collegialiteit. We spreken elkaar dus ook gewoon aan op een directe en professionele manier wanneer we met iets zitten. Zo weten we wat we aan elkaar hebben. Kortom, je werkt in een professionele omgeving samen met collega's waarmee je ook plezier kan maken. Daarnaast krijg je een aantrekkelijk salaris en extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, ecocheques, hospitalisatieverzekering, tandenplan en een pensioenplan.

Jouw kwaliteiten

Je beschikt over een sterke drive om resultaten te behalen en om acties af te ronden. Verder ben je innovatief ingesteld en heb je een pragmatische kijk op de zaken Je spreekt vloeiend Nederlands en hebt een goede kennis van het Engels en je bent sociaal vaardig. Van nature uit ben je een sterke teamplayer, kan je omgaan met verschillende belangen en draag je bij tot een aangename werksfeer.  

  • Je beschikt over een professionele bachelor elektromechanica of onderhoudstechnieken of een A2 diploma richting elektromechanica, elektriciteit met enkele jaren ervaring;  

  • Veiligheid is prioriteit nummer 1: je hebt kennis van de relevante wetgeving en past deze bij alle werkzaamheden toe;  

  • Je beschikt over een gedegen kennis mechanica & rotating en hebt kennis van algemeen onderhoud;  

  • Je bent flexibel en resultaatgericht en je kan onafhankelijk werken om bepaalde doelstellingen te bereiken;  

  • Kennis van de installaties in onze sector is een pluspunt.

Welkom bij Vopak

In onze sterke familiecultuur hebben we aandacht voor onze mensen, ook al zijn we inmiddels een grote globale organisatie. We kijken wat je kunt en geven je mooie kansen. Zo leer je je hele carrière, vaak ook van de mensen om je heen. Op zowel nationaal als internationaal vlak hebben we interessante trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Als 400 jaar oud havenbedrijf houden we van aanpakken en zijn we direct.

Tijd voor actie

We horen graag van je! Solliciteer direct via de button bovenaan de vacature.

Application process

1
Step 1
Apply
2
Step 2
1st interview
3
Step 3 (optional)
Online assessment
4
Step 4
2nd interview
5
Step 5
Welcome!

More information about this vacancy?

Get in touch with

Channa Lavigne

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.