Maintenance Supervisor ACS

Storing vital products with care

Storing vital products with care

Over de hele wereld verbinden we het aanbod van en de vraag naar essentiële producten en grondstoffen. Energie waarmee mensen hun huizen kunnen verwarmen en de wereld rondreizen. Voedsel voor een veranderende planeet, grondstoffen en chemicaliën voor bedrijven. Producten die essentieel zijn voor het bestaan van mensen. Wij zorgen voor een veilige, efficiënte en schone opslag van al deze producten. De wereldwijde energietransitie, de groeiende wereldbevolking en alle nieuwe mogelijkheden van opkomende technologieën zijn belangrijke veranderingen waar wij ons als organisatie mee bezighouden. Spreekt deze internationale werkomgeving jou aan en beschik je over de juiste mindset en vaardigheden, reageer dan nu en kom ons Vopak Team versterken.

Doel van de Maintenance Supervisor

De Maintenance Supervisor is verantwoordelijk voor het superviseren van de uitvoering van onderhoudswerken door Maintenance Technicians en contractors.

 

Jouw rol als Maintenance Supervisor

De Maintenance Supervisor stuurt operationeel de uitvoerders van onderhoudsactiviteiten aan op de werkvloer, werkt en neemt beslissingen volgens de aangereikte scope en planning. Hij/zij kan acceptatie van uitgevoerde onderhoudswerken weigeren indien niet kwaliteitsvol of correct zijn uitgevoerd. In geval van bedrijfsstoringen kan hij/zij zelfstandig techniekers of contractors opvorderen en indien nodig daarvoor andere werken stilleggen. De Maintenance Supervisor kan efficiënt samenwerken met  verschillende diensten binnen het bedrijf om het gewenste resultaat te behalen. Er wordt veel samengewerkt met de Maintenance Lead, Maintenance Technician, Maintenance Werkvoorbereider en Planner, operatoren, Shiftleader en contractors.

 

Je ontwikkeling

We bieden vele ontwikkelmogelijkheden binnen Vopak. We hebben trainingen om je qua vakgebied verder te ontwikkelen of meer op persoonlijke vaardigheden. Zo zijn er afhankelijk van je ambities en input mogelijkheden tot doorgroeien of specialiseren binnen een bepaalde tak. Daarnaast bieden we je een volledige onboarding aan zodat jij een kickstart kan nemen bij Vopak.

Aanbod

We werken in een dynamische omgeving. We doen het voor elkaar, alles gebeurt in een leuke sfeer met veel collegialiteit. We spreken elkaar dus ook gewoon aan op een directe en professionele manier wanneer we met iets zitten. Zo weten we wat we aan elkaar hebben. Kortom, je werkt in een professionele omgeving samen met collega's waarmee je ook plezier kan maken. Daarnaast krijg je een aantrekkelijk salaris en extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, ecocheques, hospitalisatieverzekering, tandenplan en een pensioenplan.

Jouw taken:

 • Controleren van onderhoudswerkzaamheden op uitvoering volgens voorschrift.

 • Interventies uitvoeren bij hoge prioriteitwerkzaamheden zoals storingsanalyse, en (tijdelijke) herstelling.

 • Proactief melden van (dreigende) storingen en input m.b.t. de storingsanalyse.

 • Het bijhouden en opmaken van werkorderadministratie en werkvergunningen.

 • Inspectie en afbakening van werkplekken voor aanvang van de werkzaamheden.

 • Het uitvoeren van werkzaamheden volgens veiligheids-, kwaliteits-, en milieuprocedures.

 • Melding van en ingrijpen bij onveilige situaties.

 • Terugkoppeling m.b.t. de kwaliteit van de werkvoorbereiding.

Deze lijst is niet limitatief.

Jouw kwaliteiten:

 • Je beschikt over een diploma secundair onderwijs richting mechanica, elektriciteit of onderhoudstechnieken of gelijkwaardig door ervaring.

 • Digital skills

 • Je hebt kennis van het Nederlands, gesproken en geschreven

 • Vakterminologie Engels en Frans

 • Technische kennis van installaties

 • Kennis van veiligheidsprocedures

Welkom bij Vopak

In onze sterke familiecultuur hebben we aandacht voor onze mensen, ook al zijn we inmiddels een grote globale organisatie. We kijken wat je kunt en geven je mooie kansen. Zo leer je je hele carrière, vaak ook van de mensen om je heen. Op zowel nationaal als internationaal vlak hebben we interessante trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Als 400 jaar oud havenbedrijf houden we van aanpakken en zijn we direct.

Tijd voor actie

We horen graag van je! Solliciteer direct via de button bovenaan de vacature.

Application process

1
Step 1
Apply
2
Step 2
1st interview
3
Step 3 (optional)
Online assessment
4
Step 4
2nd interview
5
Step 5
Welcome!

More information about this vacancy?

Get in touch with

Channa Lavigne

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.