HR Payroll Officer

Storing vital products with care

Storing vital products with care

Over de hele wereld verbinden we het aanbod van en de vraag naar essentiële producten en grondstoffen. Energie waarmee mensen hun huizen kunnen verwarmen en de wereld rondreizen. Voedsel voor een veranderende planeet, grondstoffen en chemicaliën voor bedrijven. Producten die essentieel zijn voor het bestaan van mensen. Wij zorgen voor een veilige, efficiënte en schone opslag van al deze producten. De wereldwijde energietransitie, de groeiende wereldbevolking en alle nieuwe mogelijkheden van opkomende technologieën zijn belangrijke veranderingen waar wij ons als organisatie mee bezighouden. Spreekt deze internationale werkomgeving jou aan en beschik je over de juiste mindset en vaardigheden, reageer dan nu en kom ons Vopak Team versterken.

Payroll Officer
Een Payroll Officer maakt deel uit van het HR team dat wordt aangestuurd door de HR manager.


Jouw rol als Payroll Officer

 • Je controleert de tijdsregistratie van onze verschillende terminals in Protime en volgt deze op

 • Je bent bereid je tijd te verdelen tussen onze terminals op Rechteroever en Linkeroever

 • Je staat in voor de volledige loon- en salarisverwerking in samenwerking met het sociaal secretariaat

 • Je bent verantwoordelijk voor de maandelijkse rapporteringen mbt KPI's, ziekteverzuim, headcounts,…

 • Je bent het aanspreekpunt voor de werknemers en leidinggevenden wat betreft vragen over: sociale wetgeving, loonadministratie, schorsingen,… Je beantwoordt hun vragen over o.a. vakantiedagen, afwezigheden, lonen, maaltijdcheques…

 • Je staat in voor allerhande berekeningen: vakantiegeld, eindejaarspremie, decemberafrekening, ecocheques,…

Aanbod

We werken in een omgeving waar rust en hectiek elkaar continu afwisselen. We doen het voor elkaar, alles gebeurt in een gemoedelijke sfeer met veel collegialiteit. We spreken elkaar gewoon aan op een directe en professionele manier wanneer we met iets zitten. Zo weten we wat we aan elkaar hebben. Daarnaast krijg je een marktconform salaris en een heleboel extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, tandenplan en een pensioenplan.


Jouw kwaliteiten

We zijn op zoek naar iemand die nauwkeurig werkt op een ordelijke en gestructureerde manier. Cijfers en rapporten geven jou echt voldoening, deadlines schrikken je niet af.

Het is belangrijk om zelf initiatief te nemen en te zoeken naar oplossingen. Je komt terecht in een hecht team van collega's, die je graag helpen bij vragen.

Verder zoeken we iemand met kennis over:

 • Arbeidsrecht en sociale wetgeving (PC's: 207, 116, 211, 117)

 • Het volledige MS Office pakket beheert, met als belangrijkste Excel

 • HR-pakketten (eBlox, Protime, Workday)

Graag ook:

 • Een diploma van een HR- of bedrijfsadministratieve richting

 • Ervaring binnen een gelijkaardige job

 • Vloeiende beheersing van het Nederlands

Welkom bij Vopak

In onze sterke familiecultuur hebben we aandacht voor onze mensen, ook al zijn we inmiddels een grote internationale organisatie. We kijken naar wat je kunt en geven je mooie kansen. Zo leer je je hele carrière, vaak ook van de mensen om je heen. Op zowel nationaal als internationaal vlak hebben we interessante trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Als 400 jaar oud, havenbedrijf houden we van doorzetten, zijn we direct en vinden we elkaar snel. 

Tijd voor actie

We horen graag van je! Solliciteer direct via de button bovenaan de vacature.

Application process

1
Step 1
Apply
2
Step 2
1st interview
3
Step 3 (optional)
Online assessment
4
Step 4
2nd interview
5
Step 5
Welcome!

More information about this vacancy?

Get in touch with

Channa Lavigne

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.