(dag)Operator ACS

Storing vital products with care

Storing vital products with care

Over de hele wereld verbinden we het aanbod van en de vraag naar essentiële producten en grondstoffen. Energie waarmee mensen hun huizen kunnen verwarmen en de wereld rondreizen. Voedsel voor een veranderende planeet, grondstoffen en chemicaliën voor bedrijven. Producten die essentieel zijn voor het bestaan van mensen. Wij zorgen voor een veilige, efficiënte en schone opslag van al deze producten. De wereldwijde energietransitie, de groeiende wereldbevolking en alle nieuwe mogelijkheden van opkomende technologieën zijn belangrijke veranderingen waar wij ons als organisatie mee bezighouden. Spreekt deze internationale werkomgeving jou aan en beschik je over de juiste mindset en vaardigheden, reageer dan nu en kom ons Vopak Team versterken.

Operator

Als operator houd je je bezig met het laden en lossen van trucks, wagons, barges en schepen. Je staat in voor de op- en overslag van de vitale, vloeibare bulkchemicaliën. Daarnaast sta je in voor het beheer van het tankpark, reinigingswerkzaamheden en operationele orders. Alle taken worden zorgvuldig, veilig en kwalitatief uitgevoerd. Verder heb je oog voor en controleer je steeds de milieu-, vervoers- en veiligheidseisen en -voorschriften conform wetgeving en bedrijfseigen normen en procedures. 

Jouw rol als Operator

Als operator voer je onderstaande taken uit:

  • Laden en lossen van vloeibare bulkchemicaliën

  • Uitvoeren van controles, metingen en inspecties

  • Reinigen en verzegelen van tanks, leidingen en slangen

  • Signaleren van afwijkingen, defecten en storingen aan de terminal, installaties en apparatuur

  • Veiligheid-, milieu-, en kwaliteitseisen naleven bij de uitvoering van werkzaamheden.

Je ontwikkeling

We bieden vele ontwikkelingsmogelijkheden aan binnen Vopak. We hebben trainingen om je qua vakgebied verder te ontwikkelen of meer op persoonlijke vaardigheden. Zo zijn er afhankelijk van je ambities en input mogelijkheden tot doorgroeien of specialiseren binnen een bepaalde tak binnen Vopak. Daarnaast bieden we je een volledige onboarding aan zodat jij een kickstart kan nemen bij Vopak.

 

Aanbod

We werken in een dynamische omgeving. We doen het voor elkaar, alles gebeurt in een leuke sfeer met veel collegialiteit. We spreken elkaar dus ook gewoon aan op een directe en professionele manier wanneer we met iets zitten. Zo weten we wat we aan elkaar hebben. Kortom, je werkt in een professionele omgeving samen met collega's waarmee je ook plezier kan maken.

Daarnaast krijg je een aantrekkelijk salaris en extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, ecocheques, hospitalisatieverzekering, tanden plan, een mobiliteitsbudget en een pensioenplan.

In deze functie start je in de dagploeg en zal je op termijn worden tewerkgesteld in een volcontinu shiftrooster.

 

Jouw kwaliteiten

Je communiceert met iedereen, van collega's tot scheepsbemanning. Je hebt een hoog veiligheidsbewustzijn. Daarnaast  ben je klant- en kwaliteitsgericht. Je hebt een leergierige attitude en wil resultaatsgericht werken. Verantwoordelijkheid nemen is iets wat voor jou geen probleem is. Verder heb je:

  • Minimum secundair werk-en-denkniveau

  • Kennis en/of ervaring in de procesindustrie, installaties, chemische producten of werkmethoden is een pluspunt

  • Nederlands en Engels

  • Kennis van Frans en Duits is een pluspunt

  • Ervaring met het digitaal verwerken van formulieren

Welkom bij Vopak

In onze sterke familiecultuur hebben we aandacht voor onze mensen. We kijken wat je kunt en geven je mooie kansen. Zo leer je je hele carrière, vaak ook van de mensen om je heen. Op zowel nationaal als internationaal vlak hebben we interessante trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Als 400 jaar oud havenbedrijf houden we van aanpakken en zijn we direct.

Tijd voor actie

Zie jij jezelf al in zo'n hecht team werken en laat je je niet afschrikken door de wisselende roosters? We horen graag van je! Solliciteer direct via de button bovenaan de vacature.

Application process

1
Step 1
Apply
2
Step 2
1st interview
3
Step 3 (optional)
Online assessment
4
Step 4
2nd interview
5
Step 5
Welcome!

More information about this vacancy?

Get in touch with

Channa Lavigne

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.