CoW Officer VTE

Storing vital products with care

Storing vital products with care

Over de hele wereld verbinden we het aanbod van en de vraag naar essentiële producten en grondstoffen. Energie waarmee mensen hun huizen kunnen verwarmen en de wereld rondreizen. Voedsel voor een veranderende planeet, grondstoffen en chemicaliën voor bedrijven. Producten die essentieel zijn voor het bestaan van mensen. Wij zorgen voor een veilige, efficiënte en schone opslag van al deze producten. De wereldwijde energietransitie, de groeiende wereldbevolking en alle nieuwe mogelijkheden van opkomende technologieën zijn belangrijke veranderingen waar wij ons als organisatie mee bezighouden. Spreekt deze internationale werkomgeving jou aan en beschik je over de juiste mindset en vaardigheden, reageer dan nu en kom ons Vopak Team versterken.

CoW Officer

Een CoW Officer (Control of Work) maakt deel uit van het kleine team van de CoW Leader. Je ondersteunt de CoW Leader bij de uitvoering van zijn taken (o.a. planning op de werkplekken, evalueren van processen…).

Jouw rol als CoW Officer
•    Uitvoering algemeen toezicht van de veiligheid op de terminal (alle werkzaamheden door derden en eigen medewerkers waarvoor een vergunning vereist is)
•    Controleren of de werknemers conform de voorschriften en procedures werken
•    Installaties nakijken op operationele inzetbaarheid
•    Feedback geven aan de projectorganisatie en interne klant
•    Ondersteuning bieden bij het uitvoeren én organiseren van: 
-    Controles
-    Inspecties voor en na de werkopdrachten
-    Hand over van installaties tussen operaties en onderhoud ten behoeve van werkzaamheden
-    Registratie van meterstanden
-    Operationele administratie (checklists)
-    Bijwonen van testen door of samen met contractors in kader van geplande werkzaamheden en projecten

Aanbod
We werken in een omgeving waar rust en hectiek elkaar continu afwisselen. We doen het voor elkaar, alles gebeurt in een gemoedelijke sfeer met veel collegialiteit. We spreken elkaar dus ook gewoon aan op een directe en professionele manier wanneer we met iets zitten. Zo weten we wat we aan elkaar hebben. Kortom, je werkt in een professionele omgeving samen met collega's waarmee je kan lachen. Daarnaast krijg je een aantrekkelijk salaris en extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en een pensioenplan.

Jouw kwaliteiten
Een CoW Officer is iemand die zelf initiatief neemt om taken af te werken, probleemoplossend denkt en zelfstandig aan de slag kan. Het is belangrijk om efficiënt (en volgens bepaalde processen) te werken, aangezien er bepaalde deadlines zijn. 

Verder zijn we op zoek naar iemand met een uitgebreide kennis over:
•    De terminalorganisatie (installaties, procedures, werkmethoden), chemische producten en de reglementering met betrekking tot het vervoer van gevaarlijke stoffen. 
•    Vakterminologie (wat betreft laad- en losactiviteiten / contact met vervoerders) in het Engels 
•    Chemische producten en/of de reglementering met betrekking tot het vervoer van gevaarlijke stoffen
•    Het MS Office pakket, met als belangrijkste Excel

Welkom bij Vopak
In onze sterke familiecultuur hebben we aandacht voor onze mensen, ook al zijn we inmiddels een grote global organisatie. We kijken naar wat je kunt en geven je mooie kansen. Zo leer je je hele carrière, vaak ook van de mensen om je heen. Op zowel nationaal als internationaal hebben we interessante trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Als 400 jaar oud havenbedrijf houden we van doorzetten, zijn we direct en vinden we elkaar snel. 

Tijd voor actie
We horen graag van je! Solliciteer direct via de button onderaan de vacature.

Application process

1
Step 1
Apply
2
Step 2
1st interview
3
Step 3 (optional)
Online assessment
4
Step 4
2nd interview
5
Step 5
Welcome!

More information about this vacancy?

Get in touch with

Channa Lavigne

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.