Control of Work Lead ACS

Storing vital products with care

Storing vital products with care

Over de hele wereld verbinden we het aanbod van en de vraag naar essentiële producten en grondstoffen. Energie waarmee mensen hun huizen kunnen verwarmen en de wereld rondreizen. Voedsel voor een veranderende planeet, grondstoffen en chemicaliën voor bedrijven. Producten die essentieel zijn voor het bestaan van mensen. Wij zorgen voor een veilige, efficiënte en schone opslag van al deze producten. De wereldwijde energietransitie, de groeiende wereldbevolking en alle nieuwe mogelijkheden van opkomende technologieën zijn belangrijke veranderingen waar wij ons als organisatie mee bezighouden. Spreekt deze internationale werkomgeving jou aan en beschik je over de juiste mindset en vaardigheden, reageer dan nu en kom ons Vopak Team versterken.

CoW Leader

Een Control Of Work Leader zorgt voor de praktische organisatie van het algemene toezicht op de veiligheid op de terminal. Het toezicht geldt voor alle werkzaamheden door derden en tevens voor alle (operationele) activiteiten door eigen Vopak-medewerkers waarvoor een werkvergunning van vereist is. De CoW leader organiseert het vergunningenproces, uit- en ingebruikname en reiniging van infrastructuur, beheer van Lock out – Tag out en voert het beheer van slangen op de terminal uit.

Jouw rol als CoW Leader

  • Beslist zelfstandig en is verantwoordelijk voor een veilige uitvoering van werkzaamheden op de terminal.

  • Lost conflictsituaties op in overeenstemming met de betrokken diensten met oog voor het algemeen belang van de terminal.

  • Stuurt de COW-operator(s) aan.

  • Overlegt met de (assistent) Terminal Manager over alle andere onderwerpen die buiten zijn beslissingsrecht vallen.

Aanbod

We werken in een omgeving waar rust en hectiek elkaar continu afwisselen. We doen het voor elkaar, alles gebeurt in een gemoedelijke sfeer met veel collegialiteit. We spreken elkaar dus ook gewoon aan op een directe en professionele manier wanneer we met iets zitten. Zo weten we wat we aan elkaar hebben. Kortom, je werkt in een professionele omgeving samen met collega's waarmee je kan lachen. Daarnaast krijg je een aantrekkelijk salaris en extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en een pensioenplan.


Jouw kwaliteiten

  • Diploma technische richting of gelijkwaardig door ervaring

  • Ervaring in leidinggevende of operationele functie

  • Algemene kennis met betrekking tot veiligheid en veilig werken

  • Standaard  informaticapakketten (o.a. MS Office, mailprogramma, …)

  • Schriftelijke en mondelinge kennis (vloeiend) van Nederlands en Engels

Welkom bij Vopak

In onze sterke familiecultuur hebben we aandacht voor onze mensen, ook al zijn we inmiddels een grote global organisatie. We kijken wat je kunt en geven je mooie kansen. Zo leer je je hele carrière, vaak ook van de mensen om je heen. Op zowel nationaal als internationaal vlak hebben we interessante trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Als 400 jaar oud havenbedrijf houden we van doorpakken, zijn we direct en vinden we elkaar snel. 

Tijd voor actie

We horen graag van je! Solliciteer direct via de button onderaan de vacature.

Application process

1
Step 1
Apply
2
Step 2
1st interview
3
Step 3 (optional)
Online assessment
4
Step 4
2nd interview
5
Step 5
Welcome!

More information about this vacancy?

Get in touch with

Channa Lavigne

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.