Project Manager

Apply

Description of
this vacancy

Vopak is 's werelds meest toonaangevende onafhankelijke tankopslagbedrijf. We slaan vitale producten met zorg op. Met meer dan 400 jaar geschiedenis en een focus op duurzaamheid, zorgen we voor veilige, schone en efficiënte opslag en behandeling van vloeibare bulkproducten en gassen voor onze klanten. 

De wereldwijde energietransitie, de groeiende wereldbevolking en alle nieuwe mogelijkheden van opkomende technologieën zijn belangrijke veranderingen waar wij ons als organisatie mee bezighouden. We zijn vastbesloten om belangrijke infrastructuur oplossingen te ontwikkelen voor de veranderende energiesystemen van de wereld, terwijl we tegelijkertijd investeren in digitalisering en innovatie.

 

Spreekt deze internationale werkomgeving jou aan? Solliciteer dan vandaag nog om ons Vopak team te komen versterken.

Wij zoeken een Project Manager

Als Project Manager zorg je voor de voorbereiding en realisatie van toegewezen projecten binnen onze sustaining capex afdeling, inclusief het uitvoeren van ontwerp- en engineering werkzaamheden. Een belangrijke uitdaging hierin is het kunnen managen van een portfolio aan projecten mogelijk binnen verschillende Antwerpse terminals.

 

Jouw rol als Project Manager

Je werkt projecten op de Vopak terminals in België af van A tot Z. Dit doe je door de scope van jouw projecten vast te leggen. Daarnaast ben je continu in overleg om de werken te starten en op te volgen met onze interne klant en het projectteam. Je staat in voor het projectplan, budgetten, de kwaliteit en veiligheid van de werkzaamheden. Voor deze specifieke rol ligt het zwaartepunt voornamelijk bij tankbouw, tankherstelling en pipingprojecten. Spreekt dit je aan? Lees dan zeker verder!

Aanbod

Je komt terecht in een hechte en diverse groep van PM’s, supervisors, QC-er’s en admins. Elke met specifieke talenten en troeven waarbij teamspirit en “One Vopak” mentaliteit primeren. We zullen je dan ook steunen in je groei en tonen graag de weg die we als afdeling willen uitgaan. Alles gebeurt in een gemoedelijke sfeer met veel collegialiteit. We spreken elkaar dus ook gewoon aan op een directe en professionele manier wanneer we met iets zitten. Zo weten we wat we aan elkaar hebben. Kortom, je werkt in een professionele omgeving samen met collega’s waarmee je kan lachen. We werken in een omgeving waar rust en hectiek elkaar continu afwisselen en appreciëren je inbreng om onze afdeling naar een hoger niveau te tillen.

Je ontwikkeling

We bieden heel wat kansen voor zelfontplooiing binnen Vopak. We geven niet alleen trainingen om je qua vakkennis verder te ontwikkelen maar ook trachten we samen met jou het maximale uit jezelf te halen. Zo zijn er, afhankelijk van je ambities en input, mogelijkheden tot doorgroeien of specialiseren binnen een bepaalde afdeling. Daarnaast voorzien we een volledige onboarding, zodat jij een kickstart kan nemen bij Vopak.

 

Wat heeft Vopak je te bieden

  • Een uitdagende job met vast contract bij een stabiel bedrijf;

  • Vakantiegeld, maaltijdcheques, ecocheques en een bonus;

  • Extra vakantiedagen;

  • Verschillende extralegale voordelen: hospitalisatieverzekering, tandheelkundig plan, groepsverzekering, verzekering gewaarborgd inkomen.

Jouw kwaliteiten

Als Project Manager heb je oog voor veiligheid, planning en kwaliteit. Daarnaast ben je communicatief sterk en gericht op het behalen van resultaten. Je kent je kritische stakeholders en weet deze constructief  te betrekken binnen je project. Je bent iemand die oplossingen ziet en deze toepast. Je kan strategisch denken en operationeel aansturen van mensen.

Verder beschik je over:

  • Master diploma Industrieel ingenieur of gelijkwaardig door ervaring;

  • Minimum 5 jaar ervaring als projectleider;

  • Multidisciplinaire kennis over mechanica, procestechniek, E&I, civiel en automatisatie; Kennis van tankmaintenance is een belangrijke troef.

  • Kennis over Safety, Health en Environment met betrekking tot  bouw- en milieuvergunningen;

  • Kennis van het Nederlands, Engels en vakterminologie Duits.

Welkom bij Vopak

Wij verwelkomen sollicitaties van alle voldoende gekwalificeerde personen, ongeacht je origine, geslacht, religie/geloof, seksuele geaardheid of leeftijd.

Tijd voor actie

We horen graag van je! Solliciteer direct via de button bovenaan de vacature.

Candidate Journey

Want to know more?

We would like to tell you more!

Ann Janssens

+32 (473) 640114

Never miss out on your future job

Vopak is an equal opportunity employer. Everyone is different, and the differences in people allow us to match our ambitions and drive inclusion across the business. That's why we are curious about who you are! Would you like to join?