Milieucoördinator niveau A

Apply

Description of
this vacancy

Vopak is een internationaal en onafhankelijk tankopslagbedrijf. Met meer dan 400 jaar geschiedenis en een focus op duurzaamheid, zorgen we voor veilige en milieuvriendelijke opslag en behandeling van producten die essentieel zijn voor de maatschappij. 

Wij zoeken een Milieucoördinator

Ben je gepassioneerd door milieu en wil je een belangrijke rol spelen in het vormgeven en implementeren van het milieubeleid van Vopak Belgium? Lees dan zeker verder, want wij hebben de geschikte job voor jou.

Jouw rol als Milieucoördinator

Je bent werkzaam binnen de SHEQ-afdeling van Vopak Belgium. Vanuit jouw rol als Milieucoördinator verleen je advies en ondersteuning op het gebied van de verschillende milieu-aspecten. 

Vopak Belgium heeft 3 operationele sites in de Antwerpse haven, namelijk Vopak Terminal ACS, Vopak Terminal Eurotank en Vopak Terminal Linkeroever. Samen met 2 milieucoördinatoren ben je verantwoordelijk voor de uitwerking en implementatie van het milieubeleid binnen deze sites. Daarnaast word je ook de milieucoördinator voor Vopak Terminal ACS.

Je werkt nauw samen met de verschillende afdelingen binnen de organisatie en onderhoudt de nodige contacten met de externe stakeholders. Je rapporteert aan de SHEQ & Sustainability Manager Belgium en hebt ook een directe lijn met de Business Unit President Belgium . 

Je ontwikkeling

We bieden heel wat kansen voor zelfontplooiing binnen Vopak. We geven trainingen om je qua vakkennis verder te ontwikkelen en trachten samen met jou het maximale uit jezelf te halen. Zo zijn er, afhankelijk van je ambities en input, mogelijkheden tot doorgroeien of specialiseren binnen een bepaalde afdeling. 

Wat heeft Vopak je te bieden

  • Een uitdagende job met vast contract bij een dynamisch bedrijf.

  • Vakantiegeld, maaltijdcheques, ecocheques.

  • Verschillende extralegale voordelen: hospitalisatieverzekering, tandheelkundig plan, groepsverzekering, verzekering gewaarborgd inkomen.

Jouw kwaliteiten

  • Master- of bachelors diploma.

  • Getuigschrift Milieucoördinator A.

  • Gebeten door het milieu-virus en een goede kennis van de verschillende milieu topics zoals bodem, lucht, water, energie en duurzaamheid.

  • Houdt van uitdagend werk en neemt graag de koe bij de horens. 

  • Maakt het team sterker en kan ook autonoom en gestructureerd werken.

  • Communicatief sterk, zowel binnen de verschillende niveaus van de organisatie als met externe instanties.

Welkom bij Vopak

Wij verwelkomen sollicitaties van alle voldoende gekwalificeerde personen, ongeacht je origine, geslacht, religie/geloof, seksuele geaardheid of leeftijd.

Tijd voor actie

We horen graag van je! Solliciteer direct via de button bovenaan de vacature.

Candidate Journey

Want to know more?

We would like to tell you more!

Channa Lavigne

+32 (495) 201735

Never miss out on your future job

Vopak is an equal opportunity employer. Everyone is different, and the differences in people allow us to match our ambitions and drive inclusion across the business. That's why we are curious about who you are! Would you like to join?