Maintenance Werkvoorbereider (VTA)

Apply

Description of
this vacancy

Vopak is 's werelds meest toonaangevende onafhankelijke tankopslagbedrijf. We slaan vitale producten met zorg op. Met meer dan 400 jaar geschiedenis en een focus op duurzaamheid, zorgen we voor veilige, schone en efficiënte opslag en behandeling van vloeibare bulkproducten en gassen voor onze klanten. 

De wereldwijde energietransitie, de groeiende wereldbevolking en alle nieuwe mogelijkheden van opkomende technologieën zijn belangrijke veranderingen waar wij ons als organisatie mee bezighouden. We zijn vastbesloten om belangrijke infrastructuur oplossingen te ontwikkelen voor de veranderende energiesystemen van de wereld, terwijl we tegelijkertijd investeren in digitalisering en innovatie.

 

Spreekt deze internationale werkomgeving jou aan? Solliciteer dan vandaag nog om ons Vopak team te komen versterken.

Wij zoeken een Werkvoorbereider mechanisch/rotating/piping

Als Maintenance Werkvoorbereider bereid je, na overleg met de betreffende diensten, zelfstandig opdrachten voor op basis van werkaanvragen. Je staat in voor een correcte en tijdige werkvoorbereiding en het opmaken van werkorders voor de Maintenance afdeling.

 

Jouw rol als Werkvoorbereider

Vanuit jouw rol als Maintenance Werkvoorbereider pas je de geldende procedures toe rond veiligheid, kwaliteit en milieu. Je werkt nauw samen met het gehele Maintenance team, de verschillende afdelingsverantwoordelijken, contractors en leveranciers. Je overlegt met teamleden en met leveranciers / aannemers. Via Procurement lanceer je prijsvragen en onderhoud je contacten met leveranciers. De Werkvoorbereider blijft tijdens de uitvoering betrokken bij het verloop van de werken.

 

Je ontwikkeling

We bieden heel wat kansen voor zelfontplooiing binnen Vopak. We geven niet alleen trainingen om je qua vakkennis verder te ontwikkelen maar ook trachten we samen met jou het maximale uit jezelf te halen. Zo zijn er, afhankelijk van je ambities en input, mogelijkheden tot doorgroeien of specialiseren binnen een bepaalde afdeling. Daarnaast voorzien we een volledige onboarding, zodat jij een kickstart kan nemen bij Vopak.

 

Wat heeft Vopak je te bieden

 • Een uitdagende job met vast contract bij een stabiel bedrijf;

 • Vakantiegeld, maaltijdcheques, ecocheques en een bonus (gebaseerd op een aantal groepsdoelstellingen);

 • Extra vakantiedagen;

 • Verschillende extralegale voordelen: hospitalisatieverzekering, tandheelkundig plan, groepsverzekering, verzekering gewaarborgd inkomen;

 • Mobiliteitsbudget (zeg vaarwel tegen de files en kom met de fiets naar het werk)

 • Decemberpremie

Jouw kwaliteiten

Je beschikt over een sterke drive om resultaten te behalen en om acties af te ronden. Verder ben innovatief ingesteld en heb je een pragmatische kijk op de zaken. Van nature uit ben je een sterke teamplayer en kan je omgaan met verschillende belangen. 

 • Bachelor denk- en werkniveau binnen een technische richting of gelijkgesteld door ervaring;

 • Veiligheid is prioriteit nummer 1: je hebt kennis van de relevante wetgeving en past deze bij alle werkzaamheden toe;  

 • Je beschikt over een gedegen kennis van algemeen- en mechanisch onderhoud;

 • Je bent flexibel en resultaatgericht en je kan onafhankelijk werken om bepaalde doelstellingen te bereiken;  

 • Kennis van de installaties in onze sector is een pluspunt.

Welkom bij Vopak

Wij verwelkomen sollicitaties van alle voldoende gekwalificeerde personen, ongeacht je origine, gelacht, religie/geloof, seksuele geaardheid of leeftijd.

Tijd voor actie

We horen graag van je! Solliciteer direct via de button bovenaan de vacature.

Candidate Journey

Want to know more?

We would like to tell you more!

Sharon Gysels

Never miss out on your future job

Vopak is an equal opportunity employer. Everyone is different, and the differences in people allow us to match our ambitions and drive inclusion across the business. That's why we are curious about who you are! Would you like to join?