Maintenance Supervisor (VTA)

Apply

Description of
this vacancy

Over de hele wereld verbinden we het aanbod van en de vraag naar essentiële producten en grondstoffen. Energie waarmee mensen hun huizen kunnen verwarmen en de wereld rondreizen. Voedsel voor een veranderende planeet, grondstoffen en chemicaliën voor bedrijven. Producten die essentieel zijn voor het bestaan van mensen. Wij zorgen voor een veilige, efficiënte en schone opslag van al deze producten. De wereldwijde energietransitie, de groeiende wereldbevolking en alle nieuwe mogelijkheden van opkomende technologieën zijn belangrijke veranderingen waar wij ons als organisatie mee bezighouden. Spreekt deze internationale werkomgeving jou aan en beschik je over de juiste mindset en vaardigheden, reageer dan nu en kom ons Vopak Team versterken.

Maintenance Supervisor
Als Maintenance Supervisor draag je zorg voor het veilig uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden, inspecties en eventueel reparaties op de terminal. Het gaat hier hoofdzakelijk om preventief onderhoud en inspectie wat uitgevoerd wordt om te voldoen aan onze vergunningseisen en/of om de integriteit van de assets te verhogen. De doelstelling van de afdeling is het onderhouden, repareren en aanpassen van de bedrijfsmiddelen en installaties op werktuigbouwkundig, elektro- en instrumentatie technisch, bouwkundig en civieltechnisch gebied, alsmede het uitvoeren van modificaties.


Jouw rol als Maintenance Supervisor
Als Maintenance Supervisor werk je binnen de afdeling Techniek. In jouw rol stuur je een team van onderaannemers aan binnen één of meerdere technische projecten. Je bent daarbij verantwoordelijk voor een correcte bewaking van de voortgang en de terugkoppeling naar de aannemer en interne klant. Zo zorg je voor juistheid van de technische specificaties, werkomschrijvingen, tekeningen en tijdigheid van voorbereiding van vergunningaanvragen. Je communiceert proactief over de voortgang, knelpunten, budgetoverschrijdingen en resultaten.

 • Het uitgeven van werkvergunningen;

 • Het controleren van de werkplek, zodat de aannemer veilig en kwalitatief kan werken;

 • Naleven van het werkpakket;

 • Tevens stuur je op doorlooptijd en eventuele problemen in het veld los je samen met de aannemer op;

 • Houdt meer-minder werk bij;

 • Je geeft richting de Planner en Scheduler aan hoe e.e.a. buiten verloopt en of de aannemer op schema ligt;

 • T.a.v. de  werkuitvoering stem je met interne en externe partijen af;

 • Treffen van de vereiste veiligheidsmaatregelen conform wet -en regelgeving en bedrijfsrichtlijnen;

 • Houden van (veiligheids) toolboxen;

 • Tekenen van afname en overdrachtsformulieren

 • Sturen van OPS update m.b.t. de (gereed gekomen) werkzaamheden

Aanbod

We werken in een omgeving waar rust en hectiek elkaar continu afwisselen. We doen het voor elkaar, alles gebeurt in een gemoedelijke sfeer met veel collegialiteit. We spreken elkaar dus ook gewoon aan op een directe en professionele manier wanneer we met iets zitten. Zo weten we wat we aan elkaar hebben. Kortom, je werkt in een professionele omgeving samen met collega’s waarmee je kan lachen. Daarnaast krijg je een aantrekkelijk salaris en extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en een pensioenplan.

Jouw kwaliteiten

Je bent service georiënteerd en kan sterke communicatieve vaardigheden aan de dag brengen. Verder ben je kritisch en oplossingsgericht en durf je eisen stellen aan de contractoren zonder de relatie te schaden. Ook ben je bereid om buiten de grenzen van je vakgebied te kijken en leren, kan je werkzaamheden toelichten op een duidelijke manier.

Daarnaast beschik je over:

 • Een professionele bachelor elektromechanica of onderhoudstechnieken of A2 diploma elektromechanica, elektriciteit met enkele jaren relevante ervaring;

 • Werkervaring in onderhoud en/of relevante industriekennis;

 • Affiniteit met de haven, olie-industrie en chemie;

 • Kennis in verband met veiligheid en goed risico’s kunnen inschatten, is ook heel belangrijk voor ons. Veiligheid is de n°1 priority van Vopak;

 • Goede beheersing van zowel de Engelse als Nederlandse taal in spraak en schrift;

 • De toepassingsbereidheid van het toepassen van de “code of conduct” binnen Vopak. 

Tijd voor actie

We horen graag van je! Solliciteer direct via de button bovenaan de vacature.

Candidate Journey

Want to know more?

We would like to tell you more!

Channa Lavigne

+32 (495) 201735

Never miss out on your future job

Vopak is an equal opportunity employer. Everyone is different, and the differences in people allow us to match our ambitions and drive inclusion across the business. That's why we are curious about who you are! Would you like to join?