Assistant Terminal Manager VTL

Apply

Description of
this vacancy

Vopak is 's werelds meest toonaangevende onafhankelijke tankopslagbedrijf. We slaan vitale producten met zorg op. Met meer dan 400 jaar geschiedenis en een focus op duurzaamheid, zorgen we voor veilige, schone en efficiënte opslag en behandeling van vloeibare bulkproducten en gassen voor onze klanten. 

De wereldwijde energietransitie, de groeiende wereldbevolking en alle nieuwe mogelijkheden van opkomende technologieën zijn belangrijke veranderingen waar wij ons als organisatie mee bezighouden. We zijn vastbesloten om belangrijke infrastructuur oplossingen te ontwikkelen voor de veranderende energiesystemen van de wereld, terwijl we tegelijkertijd investeren in digitalisering en innovatie.

 

Spreekt deze internationale werkomgeving jou aan? Solliciteer dan vandaag nog om ons Vopak team te komen versterken.

Wij zoeken een Assistant Terminal Manager

Vanuit jouw rol als Assistant Terminal Manager sta je in voor het bewaken en beheren van de dagdagelijkse operationele werking van de terminal. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het leveren van het vereiste niveau van dienstverlening naar de klanten toe. Dit gebeurt in afstemming met het goedgekeurde strategisch plan en budget. 

 

Jouw rol als Assistant Terminal Manager

Naast het begeleiden van de verschillende diensthoofden in hun dagelijkse werking, is de Assistant Terminal Manager ook verantwoordelijk voor het opvolgen en wegwerken van de acties op de actielijst en het voorbereiden van diverse audits.

 • Je bewaakt de kwaliteit en nauwkeurigheid van de opvolging van de gewenste resultaten voor zowel klant als terminal;

 • Je begeleidt en motiveert de diensthoofden en terminal medewerkers;

 • Je kijkt toe op de tijdige en correcte behandeling van vragen en klachten;

 • Je bewaakt het terminal budget;

 • Je begrijpt de risico’s en beseft het cruciale belang van veiligheid voor jezelf, collega’s, de installatie en omgeving en je handelt hier ook naar;

 • Je houdt je met zorg en aandacht aan de regels en voorschriften inzake veiligheid, orde en netheid en werkt actief mee aan het verbeteren van veiligheidsbewustzijn;

Je ontwikkeling

We bieden heel wat kansen voor zelfontplooiing binnen Vopak. We geven niet alleen trainingen om je qua vakkennis verder te ontwikkelen maar ook trachten we samen met jou het maximale uit jezelf te halen. Zo zijn er, afhankelijk van je ambities en input, mogelijkheden tot doorgroeien of specialiseren binnen een bepaalde afdeling. Daarnaast voorzien we een volledige onboarding, zodat jij een kickstart kan nemen bij Vopak.

 

Wat heeft Vopak je te bieden

 • Een uitdagende job met vast contract bij een stabiel bedrijf;

 • Vakantiegeld, maaltijdcheques, ecocheques 

 • Extra vakantiedagen;

 • Verschillende extralegale voordelen: hospitalisatieverzekering, tandheelkundig plan, groepsverzekering, verzekering gewaarborgd inkomen;

 • Bedrijfswagen

Jouw kwaliteiten

Je bezit een ongelooflijke grote dosis klant- en servicegerichtheid in combinatie met sterke communicatievaardigheden. Daarnaast onderscheid je hoofd- en bijzaken en dring je door tot de kern van het probleem. Je geeft richting en sturing aan anderen om een beoogd doel te bereiken. 

Ben jij iemand die verantwoordelijkheid durft nemen? Uitstekend! 

 • Master denk- en werkniveau of gelijkgesteld door ervaring;

 • Zeer goede beheersing van het Nederlands en Engels. Spreek je ook nog een woordje Duits en/of Frans, dan heb je een streepje voor;

 • Kennis van de logistiek en reglementering van gevaarlijke stoffen;

 • Werken met MS Office en snel onder de knie krijgen van interne programma’s en automatiseringen;

Welkom bij Vopak

Wij verwelkomen sollicitaties van alle voldoende gekwalificeerde personen, ongeacht je origine, geslacht, religie/geloof, seksuele geaardheid of leeftijd.

Tijd voor actie

We horen graag van je! Solliciteer direct via de button bovenaan de vacature.

 

Candidate Journey

Want to know more?

We would like to tell you more!

Sharon Gysels

Never miss out on your future job

Vopak is an equal opportunity employer. Everyone is different, and the differences in people allow us to match our ambitions and drive inclusion across the business. That's why we are curious about who you are! Would you like to join?