3e operator

Apply

Description of
this vacancy

#schitteren als Operator Vol Continu

Vopak Terminal Vlaardingen, onderdeel van Koninklijke Vopak, is gespecialiseerd in de op- en overslag van plantaardige oliën, dierlijke vetten en biodiesel. Met een opslagcapaciteit van bijna 600.000 kubieke meter en de centrale ligging en goede infrastructuur, neemt de Vlaardingse terminal een belangrijke positie in als distributie- en opslag hub. Medewerkers werken met en voor elkaar. Voor deze werkmaatschappij zijn wij op zoek naar ervaren kandidaten voor de functie van Operator.

Schitteren in de Energietransitie. 

Het doel van de energietransitie is om klimaatverandering zoveel mogelijk af te remmen. Het reduceren van onze CO2 uitstoot staat daarom als speerpunt op de agenda van Vopak Vlaardingen.

Wat jij meebrengt als Operator Vol Continu

Om te zorgen dat jij als  Operator succesvol kan zijn bij Vopak is het voor ons belangrijk dat je naast je technische vaardigheden er continu van bewust moet zijn dat de veiligheid op orde is. We zoeken daarbij een collega met een flexibele instelling die samen met zijn collega’s er voor zorgt dat klanten de meest optimale dienstverlening ervaren. Verder beschik je over:

 • Afgeronde Operator B opleiding;

 • Enkele jaren relevante werkervaring bij voorkeur binnen een terminal;

 • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands; bij voorkeur ook basiskennis van de Engelse en Duitse taal.

Vopak regelt het goed voor je

Werken in een professionele omgeving met collega’s waarmee je kan lachen. En je krijgt:

 • Marktconform salaris op basis van jouw huidige kennis en ervaring;

 • 30% Onregelmatigheidstoeslag bij start in de volcontinu;

 • Werkzaam in een 2-2-2 rooster (2 ochtend, 2 middag, 2 nacht);

 • 25 vakantiedagen;

 • Gunstige pensioenregeling in het Vopak Pensioenfonds;

 • Mogelijkheid tot deelname aan collectieve zorgverzekering (ZKA), bijdrage vanuit Vopak 50% van de nominale premie van de verzekering.

Operator Vol continue

Kom jij werken bij de grootste dienstverlener ter de wereld in tankopslag? Voor onze terminal in Vlaardingen zijn we op zoek naar nieuwe collega’s. Als Operator ben jij in deze functie, samen met je team, verantwoordelijk voor de operationele werkzaamheden op de terminal. Wat je exact gaat doen? Dagelijks ben je actief met het laden en lossen van schepen,  het aan- en afkoppelen van slangen en leidingsystemen en daarnaast test en zorg je voor onderhoud van alle equipment. Uiteraard zorg jij alleen, en samen met je team dat alle werkzaamheden met inachtneming  van de milieu- en veiligheidseisen gedaan worden zodoende de beste dienstverlening aan te bieden aan onze klanten. Wat je nog meer doet?

 • Het laden en lossen van zeeschepen en tanklichters en de daarbij komende werkzaamheden;

 • Je bent veel in contact met schippers en surveyors;


Interesse?
Solliciteer direct via de website. Eerst nog een vraag? Neem contact op met de recruiter.

Vopak biedt als werkgever gelijke kansen voor iedereen. Iedereen is anders, en juist de verschillen in mensen helpen ons onze ambities te behalen en inclusiviteit te stimuleren. Daarom zijn we benieuwd naar wie jij bent! 

Een aanstellingskeuring onderdeel is van het sollicitatietraject.

Candidate Journey

Want to know more?

We would like to tell you more!

Vincent Biezen

Never miss out on your future job

Vopak is an equal opportunity employer. Everyone is different, and the differences in people allow us to match our ambitions and drive inclusion across the business. That's why we are curious about who you are! Would you like to join?